Leer de werkelijke kosten om een huis te herbouwen

Home / Blog / Verbouwen / Leer de werkelijke kosten om een huis te herbouwen

Wat zijn de werkelijke kosten om een ​​huis te herbouwen?

Soms maken we misschien grapjes over dingen die zo erg zijn dat we zouden willen dat we gewoon ons huis zouden omverwerpen en helemaal opnieuw zouden beginnen. En, hoewel vaak uitgedrukt in momenten van frustratie, kan helemaal opnieuw beginnen soms zelfs de beste optie zijn voor huiseigenaren.

Dus of u nu een eigenaar-bewoner bent (de branchetermijn voor iemand die zowel een huis als zijn hoofdverblijf bezit en er in woont) of een investeerder met een grote fixer-upper aan uw handen, er is iets te zeggen over vers beginnen.

Hier zullen we onderzoeken hoeveel het kost om een ​​huis te slopen en hoeveel het kost om het opnieuw op te bouwen. Zo bent u volledig op de hoogte van de mogelijkheden en maakt u de beste financiële en logistieke keuze voor uw unieke situatie.

Hoeveel kost het om een ​​huis te slopen?

U kunt de kosten van het slopen van een huis meestal per vierkante meter opsplitsen. In de Verenigde Staten betaalt u tussen de $ 5 en $ 10. Dus, hoe groter het huis, hoe hoger de kosten. Er is geen “koop een, koop er een” bij sloop.

U kunt ook de prijs van de sloop van een huis schatten door naar het deel van het huis te kijken dat u wilt verwijderen. Hoewel dit in het hele land sterk varieert (wat betekent dat demo in Nebraska goedkoper is dan in Californië, net als onroerend goed en bouw), zijn er nog steeds algemene regels die u kunt volgen.

U kunt deze tool gebruiken om te ontdekken hoeveel een sloop u waarschijnlijk zal kosten. De tool gebruikt het gemiddelde van verschillende voltooide projecten in het hele land om zijn cijfers te bedenken.

Het verwijderen van bakstenen en schoorstenen is bijvoorbeeld ongeveer $ 1.981 gebaseerd op 11 landelijke projecten, terwijl binnensloop $ 34.483 is gebaseerd op 34 projecten. Om een ​​schatting te krijgen van hoeveel u moet betalen, telt u gewoon de delen van het huis op die u wilt slopen.

Zijn er manieren om de kosten van het slopen van een huis te verlagen?

Als de prijzen voor u een beetje hoog lijken, hoeft u zich geen zorgen te maken. Er zijn nog tal van opties beschikbaar om de kosten voor het slopen van uw huis als voorbereiding op nieuwbouw te verminderen.

Hier zijn slechts enkele ideeën die u kunt gebruiken om u op weg te helpen:

U kunt zelf deconstrueren

Het is ons favoriete onderdeel van Fixer Upper: Demo Day. Hoewel Chip en Jo misschien een eigen team hebben, kunnen we nog veel van ze leren. Het is mogelijk om te beginnen met het zelf strippen van je huis en het zwaardere werk aan de professionals over te laten als je vastloopt (als je dat doet!). Het is waarschijnlijk dat u dingen kunt doen zoals keukenkasten en werkbladen, oude apparaten, vloerbedekking, houten vloeren enz. Eruit halen en helemaal zelf weggooien.

Als je het niet erg vindt, hoef je niet eens een dag vrij te nemen van je werk. U kunt in plaats daarvan Demo Day-activiteiten over een paar weekenden verspreiden.

Je rekruteert een paar vrienden

Soms heb je de skillset voor al de sloop, maar heb je gewoon niet de mankracht. Verzamel in dat geval een paar vrienden of familieleden en ga aan de slag. Onthoud: sloop is zware arbeid. Zorg ervoor dat u de vergoeding bespreekt (of het nu pizza en bier is of de daadwerkelijke betaling) voordat de zaken beginnen, zodat iedereen weet wat te verwachten.

U kunt uw huis doneren aan de brandweer

Afhankelijk van waar je woont, kun je soms de lokale brandweer je huis laten gebruiken voor een brandoefening en de hele ervaring gebruiken als belastingafschrijving. Brand baby brand.

Hoeveel kost het om een ​​huis te herbouwen?

De werkelijke kosten voor het herbouwen van een huis zijn van zoveel factoren afhankelijk. De staat waarin u woont en de provincie binnen die staat kunnen bijvoorbeeld grote gevolgen hebben voor zaken als de arbeidskosten en de kosten van eventuele bijbehorende vergunningen en licenties.

De beschikbaarheid van materialen in de omgeving en de verzendkosten voor uitbestede materialen zijn ook belangrijke overwegingen bij het plannen van uw budget voor het herbouwen van een woning.

Als u echter alleen geïnteresseerd bent in de basis, zodat u een globaal overzicht van uw plannen kunt maken, is er een geweldige tool beschikbaar!

Introductie van de kosten om een ​​rekenmachine te bouwen. U kunt hier klikken om het te verkennen.

Deze tool geeft u een goed idee van hoeveel het kost om een ​​huis te herbouwen. Het enige dat u hoeft te doen, is de gereedschapsinformatie over het huis dat u wilt bouwen invoeren en het geeft u een idee van hoeveel u van plan bent te besteden.

De tool heeft 10 invoermogelijkheden. U verstrekt informatie over:

  • Begane grond
  • Algemene layout
  • Kelder
  • Garage
  • Bovenverdiepingen
  • Keukens
  • Badkamers
  • Afwerkingen
  • Diversen
  • Grootte-index

Aan het einde geeft het u een samenvatting van de verstrekte informatie en een kostenraming. Dus als u de plannen al klaar heeft voor uw verbouwing, is het erg handig, want als u informatie invoert over de vierkante meters, plafondhoogte, apparaatkwaliteit, enz., Kunt u zien hoeveel u betaalt.

En als u geen solide plannen heeft, is het leuk om met deze tool te spelen om een ​​plan te bedenken dat werkt, maar binnen uw budget blijft.

Hoe kan ik mijn huis goedkoper bouwen?

Het is altijd mogelijk om uw huis goedkoper op te bouwen dan de originele offerte. Hoewel het nooit een goed idee is om op kwaliteit te bezuinigen, kunt u op kwantiteit bezuinigen.

De voor de hand liggende belangrijkste manier om uw vereiste budget te verlagen, is het verkleinen van de grootte van uw herbouw. Hoewel het meestal geen goed idee is om een hele slaapkamer of zitkamer uit te knippen, kunt u de kosten besparen door vierkante meters af te scheren.

U kunt er ook voor kiezen om de roestvrijstalen apparaten af te zien ten gunste van iets economischers, of om de constructie in fasen te voltooien, in plaats van in één keer.

Bekijk ook