Inboedel tijdelijk opslaan tijdens verbouwing

Gaat u binnenkort verbouwen en is er in of om de woning geen ruimte om uw inboedel tijdelijk op te slaan? Dan kunt u ervoor kiezen om een opslagbox te huren. Het mooie hieraan is, dat u tijdelijk meer ruimte heeft waarin u uw meubels, apparatuur en accessoires kunt opslaan. Er is een mogelijkheid om bij Opslag Berkelland een opslagbox in een verwarmde en geïsoleerde hal te huren, maar u kunt er ook voor kiezen om de box bij u op locatie te laten plaatsen. Het is ook een beetje afhankelijk van hoe groot uw inboedel is.

Grote of kleine opslagruimte huren?

Heeft u maar een paar meubels, maar is het wel belangrijk dat ze ongeschonden blijven, dan kan een kleine opslagbox al voldoende zijn. De kleine opslagbox kunt u in de hal huren. De grote opslagbox kunt u zowel in de hal huren als bij u op locatie te laten plaatsen. Misschien heeft u wel een inboedel met een bepaalde hoge waarde, dan wilt u misschien liever dat deze wordt opgeslagen in de beveiligde hal.

Daar is namelijk 24/7 camerabewaking en men komt er alleen in met behulp van de alarmtag. Vindt u het juist prettiger dat u tijdens de verbouwing ook gemakkelijk bij uw spullen komt (wanneer u maar wenst), dan is het waarschijnlijk ook prettiger om voor een mobiele opslag aan huis te kiezen.

De voordelen van een tijdelijke opslag voor uw inboedel

Wanneer men gaat verbouwen, ziet u weleens dat de spullen van de ene kamer naar de andere kamer worden verplaatst. Dit zorgt ervoor dat u veel tijd kwijt bent met het verplaatsen van de spullen. Tijd die u ook kunt besparen en in het klussen kunt steken. Wellicht bent u dan ook nog wat eerder klaar met uw verbouwing. De investering die u moet doen voor het opslaan van uw meubels, verdient u snel weer terug omdat het u vrij veel tijd scheelt en u alle kamers in huis leeg kunt ruimen.

Wilt u meer informatie over het huren van een opslagruimte voor uw inboedel? Bekijk gerust eens de website van Opslagberkelland.nl voor meer informatie. Daar kunt u bijvoorbeeld ook de prijzen per vierkante meter vinden en of u uw opslagbox moet verzekeren tijdens het huren ervan.

Bekijk ook