Een video deurbel beschermt je pakketten

Home / Blog / Binnen Huis / Een video deurbel beschermt je pakketten

De nieuwe videodeurbel van Vivint Smart Home detecteert en beschermt pakketten.

Aspirant-veranda-piraten oppassen. Er is nu een videodeurbel die pakketten beschermt. En maakt hele leuke video’s van jou.

Vivint Smart Home (NYSE: VVNT) introduceerde woensdag de Vivint Doorbell Camera Pro, een door AI aangedreven deurbelcamera die pakketten intelligent detecteert en actief helpt beschermen tegen portiekpiraten en andere potentiële bedreigingen.

De Vivint Doorbell Camera Pro heeft het eerste verticale en horizontale gezichtsveld van 180 graden, samen met een beeldverhouding van 1: 1, zodat de gezichten van lange bezoekers en pakketten direct onder de camera zichtbaar zijn. De Smart Sentry-analyse van de camera detecteert op intelligente wijze een pakket en bewaakt actief de veranda om het veilig te houden. Als iemand een levering probeert te stelen, activeert Smart Sentry de afschrikkende functies van de camera: een knipperende rode LED-lichtring en een waarschuwingstoon om de persoon te waarschuwen dat ze zijn opgemerkt. Het activeert ook een melding op de smartphone van de huiseigenaar.

“Klanten willen dat we meer doen dan alleen misdaad registreren en rapporteren – ze verwachten dat we dit helpen voorkomen”, zegt Matt Mahar, vice-president van camera’s bij Vivint Smart Home. “We hebben een unieke combinatie van intelligentie, optica en afschrikkende functies gecreëerd om aan die verwachting te voldoen. De nieuwe Vivint Doorbell Camera Pro, samen met Vivint Outdoor Camera Pro en Vivint Car Guard, biedt een deken van bescherming van binnenuit naar de randen van uw eigendom. ”

Bekijk ook