Drie tips om uw woning te transformeren met een luxe zwembad en landschap

Home / Blog / Tuin / Drie tips om uw woning te transformeren met een luxe zwembad en landschap

Investeren in een woning, of het nu een huis of een boerderij is, is een belangrijke beslissing. Helaas worden eigendommen elk jaar afgeschreven. Dat betekent echter niet dat u niets kunt doen om de waarde van uw eigendom te vergroten. Om het meeste uit uw eigendom te halen, kunt u overwegen een luxe zwembad aan uw achtertuin toe te voegen.

U kunt uw landschaps- en zwembadontwerpprojecten in fasen plannen. Huur een landschapsontwerper in Sonoma County in om u door het proces te begeleiden. Hier zijn enkele tips om uw woning om te toveren tot een luxe toevluchtsoord met een luxe zwembad en landschap.

Denk na over de zwembadfuncties die u nodig heeft

Bedenk, voordat u aan uw zwembadontwerpproject begint, wat u het meest opwindt aan zwembaden? Ben je dol op tijd doorbrengen in een zwembad of ben je een van die mensen die liever aan de rand loungen?

Door deze vragen te beantwoorden, kunt u bepalen welke zwembadfuncties u nodig heeft. Enkele populaire zwembadfuncties zijn:

Waterpartijen

Van watervallen tot steile afdalingen, er zijn verschillende waterpartijen die u kunt installeren om geluid, interesse en beweging aan uw zwembad toe te voegen. Als u een liefhebber van buiten bent, overweeg dan om waterpartijen te installeren, zoals een bubbelfontein of een goed gevulde koivijver voor een rustgevende achtertuin.

Spa

U kunt een spa laten installeren die in uw zwembad stroomt of deze kan afzonderlijk staan ​​als een aparte functie. Zorg er bij het ontwerpen van een spa voor dat de grootte en vorm past bij andere waterpartijen.

Pool automatisering

Met een zwembadautomatiseringssysteem kunt u alles regelen, van uw zwembadtemperatuur tot de pompsnelheid, waar u ook bent.

Introduceer natuurlijke elementen om uw achtertuin te verbeteren

Denk na over het introduceren van natuurlijke elementen zoals inheemse planten en rotsen die opgaan in uw landschap. Als u van plan bent een inheems landschap als inspiratiebron te gebruiken, beslis dan hoe nauw uw ontwerp het moet emuleren. Vermijd het gebruik van invasieve exotische planten. Baseer in plaats daarvan uw ontwerp op inheemse plantengemeenschappen.

Kies Outdoor Living Features

Overweeg bij het bepalen van de buitenfuncties die u nodig heeft, hoe u graag tijd doorbrengt in uw achtertuin. Als u regelmatig gasten vermaakt, overweeg dan om een ​​cabana of poolhouse te maken die tevens dienst doet als kleedruimte en die kan worden gebruikt als een amusementsruimte buiten.

Als u kinderen heeft en niet wilt dat ze zonder toezicht in de buurt van het zwembad komen, laat dan een zwembadafrastering of zwembadoverdekking installeren. Huiseigenaren die graag buiten koken, kunnen met hun ontwerpers praten over het inbouwen van een barbecueplek met een buitenkeuken en bar.

Bekijk ook

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.